De school van de toekomst ontdek je op Edubuild & IT 2017

edubuild 2017

Gaat jouw school binnenkort verbouwen? Zamelen jullie momenteel fondsen in om een nieuwbouw te kunnen realiseren? Of dringt een vernieuwing van de campusinfrastructuur zich op?

Als directeur, inrichtende macht, facility manager, stafmedewerker of beleidsmaker sta je voor heel wat ingrijpende beslissingen. Over de visie en strategie beschikken jij en je team vast al, maar wat met de technische expertise? Daarvoor kun je het best een bezoek brengen aan Edubuild & IT, een tweejaarlijks B2B-evenement over onderwijsinfrastructuur. Exposanten en experts maken je er wegwijs in de jongste innovaties en technieken om jouw onderwijsinstelling slim en efficiënt in te richten. Ook Tarkett tekent present.

Edubuild & IT is aan vijfde editie toe

Op 19 en 20 oktober 2017 bezoeken – voor de vijfde keer – meer dan duizend beslissingsnemers de beurs Edubuild & IT in Flanders Expo Gent. Er zijn gastsprekers en de exposanten tonen unieke oplossingen voor de bouw, renovatie en inrichting van schoolgebouwen.

In 2015 gaf 70 procent van de bezoekers aan dat zij op zoek waren naar concrete informatie en oplossingen in functie van een investering. An Butaye, adjunct-directeur van een school voor volwassenenonderwijs in Kortrijk, vat het voordeel van een bezoek aan Edubuild & IT als volgt samen:

“De beurs biedt de mogelijkheid om in een korte tijdspanne gerichte informatie te verzamelen. Elke keer opnieuw leggen we waardevolle contacten.”

Goed 80 procent van de bezoekers gaf aan voldoende oplossingen gevonden te hebben op Edubuild & IT.

Voor wie?

Edubuild & IT nodigt alle beslissingsnemers in het domein van onderwijsinfrastructuur gratis uit. Denk maar aan architecten, studiebureaus, ingenieurs, bouwheren, opdrachtgevers, directies, stafmedewerkers, adjuncten, preventieadviseurs, facility managers, beleidsmakers en IT-coördinatoren. Zij zijn welkom in Flanders Expo op donderdag 19 oktober van 10 tot 18 uur en op vrijdag 20 oktober van 10 tot 17 uur.

Schoolvloeren van Tarkett

Tarkett is naar goede gewoonte eveneens van de partij. Tarkett maakt al jaren professionele vloeren voor winkels, kantoren, ziekenhuizen en scholen. Bekijk het aanbod schoolvloeren nu al of kom langs op Edubuild & IT, waar je kennis kunt maken met onze nieuwste innovaties op maat van jouw project.

Wil je Edubuild & IT gratis bezoeken? Dan moet je je vooraf online registreren.

Laat een Reactie achter