Vloeren voor je hippe boetiek of pop-up-store? Ontdek iD Inspiration!

winkelvloeren

Vandaag verkoop je als winkelier niet langer producten; je verkoopt een beleving. Een beleving die inspireert, die bijblijft en die je bezoekers iets vertelt over jou en je merk. Het fenomeen van de pop-up-store illustreert die recente evolutie zeer goed. Zo’n tijdelijke winkel inrichten vraagt een eigen aanpak, ook op het gebied van vloeren. Een woordje uitleg.

Je winkelvloer is je nieuwe speelterrein

Een vloer heeft een enorme impact op de manier waarop jouw klanten de ruimte in je winkel beleven. Zeker met losliggende vinyltegels, die je snel plaatst en vervangt, heb je alle vrijheid om de inrichting zelf te bepalen – en makkelijk weer te veranderen.

De iD Inspiration-collectie van Tarkett biedt hiervoor een – letterlijk – pasklare oplossing. Deze duurzame en hoogwaardige vinyltegels kun je zowel verlijmen, bevestigen met een kliksysteem of zwevend (los) leggen. De collectie omvat tegels die geschikt zijn voor matig en intensief gebruik, wat ze geschikt maakt voor elk type winkel.

Laat je verrassen door het ruime assortiment eigentijdse kleuren en patronen van iD Inspiration. Welk publiek  je met jouw boetiek of pop-up-store ook wil aanspreken, je vindt gegarandeerd je gading in ons assortiment.

Je pop-up-store inrichten met iD Inspiration

Zin om te experimenteren of om de inrichting van je winkel helemaal om te gooien? Geen probleem, met de iD inspiration-tegels fiks je dat in een handomdraai. Een vloer die je snel kunt plaatsen en even makkelijk weer verwijderen is geknipt voor een tijdelijke winkel. Een pop-up-store moet nú opvallen. Kies dus voor een uniek design dat jouw identiteit uitstraalt.

Inspiratie nodig?

Benieuwd naar de vele mogelijkeheden met iD Inspiration? Laat je inspireren door deze sprekende voorbeelden:

Wil je graag meer informatie over onze iD Inspiration-vloeren? Neem gerust contact met ons op.

Laat een Reactie achter