6 redenen om te kiezen voor de nieuwe collectie iQ Megalit-vloeren

tarkett-iQ Megalit

De iQ-vloerencollectie van Tarkett behoeft geen introductie. Zelfs na meer dan 25 jaar is de collectie nog altijd een pionier in duurzaamheid en veelzijdigheid. In openbare gebouwen, kantoren en winkels blinken deze homogene vinylvloeren uit in onderhoudsgemak en dragen ze actief bij aan de gewenste sfeer. Om jou nog meer modebewuste opties te bieden, breiden we iQ Megalit uit met een nieuw design in zes knappe kleuren. En er is meer. Lees verder en ontdek de 6 redenen om een iQ Megalit-vloer te leggen in je winkel of horecazaak!

1. Een nieuw patroon in zes kleuren: Graphite

De iQ Megalit-collectie wordt na twaalf jaar uitgebreid met een nieuw patroon. ‘Graphite’ is net zoals het bestaande design ‘Pearl’ geïnspireerd op de natuur. Terwijl ‘Pearl’ te leen gaat bij de lichte schittering van een edelsteen of mineraal, brengen we met ‘Graphite’ het complexe en wat donkere karakter van deze gesteenten naar boven. Het nieuwe gamma is beschikbaar in zes schaduwkleuren, ideaal om een dynamisch geheel te creëren in combinatie met neutrale tinten.

2. Pearl krijgt een hedendaagse update

Tegelijkertijd wordt ‘Pearl’ opgefrist, zodat de achttien naturelle kleuren en pasteltinten perfect inspelen op de interieur- en modetrends van het moment.

Wist je dat de volledige iQ-collectie maar liefst 257 kleuren omvat?

3. Best-in-class vloerbehandeling

iQ Megalit is – net zoals de andere iQ-collecties – uitgerust met een next-generation vloerbehandeling. Vroeger werd gebruikgemaakt van PUR, maar nu hanteren we een exclusieve innovatie die chemische stoffen en vlekken geen schijn van kans geeft. Zelfs iodine of betadine maken geen vlekken op een nieuwe iQ-vloer.

4. Herstellende eigenschappen

Geraakt de vloer toch beschadigd? Dan kan het oppervlak alsnog hersteld worden. In tegenstelling tot andere vinylvloeren kan een homogene vinylvloer van Tarkett probleemloos droog opgeblokt worden, zodat kleine beschadigingen en slijtages opnieuw verdwijnen.

5. Hygiënisch, gezond en ftalaatvrij

Scheurtjes en putjes maken het onmogelijk om een vloer perfect te reinigen. Door de scheurtjes droog op te blokken, kun je de hygiëne dus garanderen. Verder is iQ Megalit volledig ftalaatvrij en ligt de VOS-emissie maar liefst honderd keer (!) lager dan de strengste Europese standaarden.

6. “New for Life”

Of je nu kiest voor ‘Graphite’ of ‘Pearl’ – of een contrastrijke combinatie van de twee? – of voor een andere vloer uit de Tarkett iQ-collectie, één zaak staat vast: je vloer is gemaakt voor het leven. Hij behoudt zijn kleur en beschermende toplaag. Aan stabiliteit boet hij evenmin in. En dat klinkt natuurlijk als muziek in je oren als je een vloer zoek voor je winkel of horecazaak waar dagelijks veel passage is.

Laat een Reactie achter